28.2.10

Lomaa pukkaa

Jippii! Vapaus alkaa enemmänkin kuin häämöttää. Perjantai-iltana aloitin reilun viikon talvilomailun. Lomaan oli pieni shokkialku, kun P&S&J kävivät saunomassa ja pikku-J ennätti laittaa kaikki paikat uuteen malliin. No ei hätiä - jätin ne siihen odottamaan seuraavaa vierailua.

Loma tekee hyvää. En ole perjantai-illan jälkeen vielä (nyt siis sunnuntai-iltapäivä) vaihtanut pyjamaa pois, vaan viihdyn siinä yhä oikein hyvin. S tosin yritti pakottaa ulos, lupasin viedä roskapussin aamutakissa. Herättyäni aamulla, katsoin kolmannen erän Suomi-Slovakia -ottelusta ja painuin takaisin vällyn alle. Vau! Nukuin puoli yhteen.

Nyt taas (klo hieman yli 15) mietin, josko ottaisin päikkärit. Ilmeisesti olen aika väsynyt ja unen tarve on ollut melkoinen. Mutta nyt sitä on mahdollista korjata. Tänään en aio tehdä mitään suurempaa, ainoastaan nukkua ja laiskotella. Maanantaista en vielä tiedä. Aamulla ainakin on labrareissu tiedossa kymmenen jälkeen, joten ulos on lähdettävä.

Lomaviikon jälkeen on kolme viikkoa töitä ja sitten on taas lomaa kaksi viikkoa. Pääsiäinen sattuu siihen keskelle ja pitää vielä miettiä, mitä tuolloin tekisin. Laiskottelu ehkä jo riittääkin.

Tuon pääsiäisloman jälkeen onkin sitten lähes viimeinen jakso töitä, jos ei lasketa niitä muutamaa päivää, jotka siivoan pöytää läksiäisten jälkeen. Joten aika vähissä ovat työt. Vapaa vai liekö se vain tunne vapaan tulosta alkaa jo tuntua koko ruumissa ja sielussa. Tunnelma on ainakin vielä riemuisa.

Taidanpa kuiten ottaa nyt ne päikkärit!

Ei kommentteja: