7.8.14

Vanhan blogin henkiinherätys

Tämä blogini "Pyykkönen" on luotu jo vuonna 2005, mutta sitten oli monen vuoden tauko, jona aikana tämän blogin tekstejä ei tullut julkisuuteen muiden luettavaksi. Monestakin syystä.

Nyt aktivoin sen uudestaan ja jätän siihen kuitenkin nuo vuoden 2010 aikana tekemäni sen aikaisen ns. eläköitymisblogini tekstit. Muut on poistettu. Blogin kuvaus oli tuolloin niitä kirjoittaessani tuo: eläköitymisblogi. Ovatpahan ne osa minun elämääni, jonka elin muutama vuosi sitten.

Nyt tämän blogin tyyli muuttuu jonkin verran aikaisemmasta. Olen nimittäin vapautunut monista asioista ja rasitteista eli jäänyt uudelleen eläkkeelle. Siksi saatan kirjoittaa joskus hieman kärjekkäämmin ja kritisoida eräitä asioita enemmän kuin ennen. Tai ainakin enemmän kuin kohta Nettihoukan jälkeen tein. Nettihoukkahan kritisoi ainakin kirkkoni asioita melkoisesti. Katsotaan nyt, mitä minä nyt teen. Mutta teen sen nyt omalla nimelläni, en nimimerkin takaa. Kehun tai haukun - molempia.

Kirjoitan täällä erilaisista asioista ja siksi en laita tämän blogin linkkiä muualle kuin Facebookin sivuille ja muiden blogieni yhteyteen. Jatkan kirjoittamista myös muissa aikaisemmissa blogeissani: Happy 1 (yleisiä enemmän myös kirkollisia tai uskontoon liittyviä asioita) sekä Matkalla jonnekin (matkablogini).

En ole riittävän narsisti markkinoidakseni tätä blogiani tuon enempää. Enkä muutenkaan välitä siitä, kuinka moni sitä lukee tai onko se jossain muualla esillä. Saa olla tai olla olematta. Kirjoitan tätäkin blogia itseni vuoksi ja pääasiassa itselleni ja sitä saavat toki lukea ne, jotka haluavat ja kommentoida halutessaan. Kommentoinnista pidän, joten tee sitä toki. Kaikkia kommentteja kuitenkin moderoin, joten niiden esille tulo saattaa kestää joskus, jos en ole lukenut tätä aikoihin itsekään. Kirjoitusvirheitä ei ehkä kannata kommentoida, koska teen niitä liian paljon. Yritä kestää!

Joku saattaa aina silloin tällöin pahastua teksteistäni, sen olen huomannut. Se on luvallista ja vaihtoehtoja on sen jälkeen tasan kaksi: lopeta lukeminen ja poista minut tai jatka lukemista ja siedä minua. Yritän kuitenkin olla mahdollisimman kauan tahdikas ja noudatan koko ajan Suomen lakeja kirjoituksissani. Mielipiteeni ovat täysin omiani eikä niitä saa yhdistää mihinkään kolmanteen osapuoleen,
toiseen nettisivustoon tai toiseen henkilöön.


Hannu PyykkönenKirjoita mahdolliset kommenttisi omalla nimelläsi tämän tekstin alapuolella olevaan osaan. Nimettömiä kommentteja en välttämättä julkaise. HAP

Ei kommentteja: