11.4.10

Iskeekö paniikki?

Pääsiäispyhät ja reilu lomaviikko ovat kohta ohi. Maanantaina viimeistä kertaa loman jälkeen töihin. Töitä on virallisesti vielä paljonkin, mutta todellisuudessa vain neljä viikkoa. Pientä paniikinpokasta olen aistivinani itsessäni. Miksi?

No - kaiken muun ohella minun pitää pakata kaikki se tavara, mitä tarvitsen toukokuussa ja mitä en voi kantaa mukanani, matkailuautoon. Se lähtee Eurooppaan tiistaina - ylihuomenna. Onko kaikki vaatteet, kengät, lääkkeet, hygieniatarvikkeet mukana - toivottavasti. Jos ei, suurimman osan saanee jostain sieltäkin.

Sitten pitäisi siivota työhuone ja sen kaikki kaapit. Huh! Se hirvittää. Siellä on kahdenkymmenen vuoden työpaperit, jotka kaiketi suurimmaksi osaksi joutaa roskiin, mutta läpi ne kaikki pitää käydä. Toki siivoamiseen kuuluu muutakin, työmatkapuhelimesta luopuminen ja muita byrokraattisia toimia. Hieman ihan todella hirvittää, mutta tehtävä se on.

Kuka on seuraava rehtori. Se on kuulemma jo päätetty, mutta minulle sitä ei ole vielä kerrottu. Mielenkiintoista! Joka tapauksessa hänelle luovutan hommani ja sitten helpottaa. Perjantaina sain postissa päätöksen, että minulle on myönnetty ero työstäni 1.9.2010 alkaen. Joten se siitä!

Ei kommentteja: