17.4.10

No - nyt se on varmasti totta

Niin - olihan se jo lehdessäkin. Joten lienee parasta uskoa - minun itsenikin. Paikalliselle lehdelle ei riittänyt se, että olisi kertonut uusien valinnasta, vaan uutiseksi riitti sekin, että entiset lähtevät eläkkeelle. Näin se kai sitten on! (Kuva muuten suurenee sitä hiirellä klikkaamalla.)

Asiaa on nyt maisteltu työyhteisössä vajaa viikko ja se tuntuu vieläkin hieman hankalalta asialta joillekin. Voi vain arvella, miksi. Itse en ryhdy asiaa ainakaan täällä arvailemaan, mutta oman mielipiteeni asiasta olen sanonut: olen tyytyväinen valintaan.

Samaan aikaan pohdiskelen kuumeisesti, kuinka käy lentomatkani Italiaan noin kolmen viikon päästä. Vieläkö Eyjafjöll puskee tuhkaa kidastaan, alkaako vieressä oleva Katla rykiä sitä lisää vai miten tässä nyt oikein käy? Ainakaan nyt en pääsisi lähtemään lentämällä, enkä ole muita kulkuvälineitä vielä edes harkinnut. Mutta antaa nyt ajan kulua ja katsotaan asiaa sitten lähempänä H-hetkeä.

Hieman polttelee päästä lähtemään, mutta tuo tuhkaepisodi sitä kyllä omalta osaltaan myös hillitsee. Ei ole maailman tärkein asia päästä lähtemään nyt, voin toki mennä sinne myöhemminkin. Mutta ...

Kutsut läksiäisiin lähtivät pääosin viime viikolla ja saa nyt nähdä, kuinka moni läksiäisiini haluaa tulla. Toivottavasti ainakin oleellisimmat ja toivottavasti myös riittävästi, vaikka pienemmät juhlat kyllä tulisivat halvemmaksi.

Kaupungin oman läksiäislahjan olen jo saanut ostaa. Ostin sen siksi jo hieman "ennen aikojaan", että IP saattoi minua lomallaan siihen perehdyttää. Mikä se on, sen kerron myöhemmin. Muita läksiäis- tai kuusikymppislahjoja en sitten haluakaan ja olen esittänyt, että lahjojen ja kukkien sijasta ne, jotka minua haluavat muistaa, laittaisivat pienen summan Päämajakoulun oppilaille perustettuun uuteen stipendirahastoon. Kaikki sinne tulevat rahat menevät oppilaille, en kustanna juhliani noilla rahoilla tai mitenkään muutenkaan käytä noita rahoja itse - päinvastoin - laitan stipendirahastoon rahaa itsekin pesämunaksi. Tilitieto tässä kaikille vielä varalta:

Nordea, Mikkeli tilinr. 109935-289321

Ei kommentteja: